Caminada compartida de la Gent Gran als Hostalets de Pierola

1510

En el marc de la Setmana de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola cal destacar  la caminada inclosa en el cicle «A cent cap als cent» co-organitzada amb la Diputació de Barcelona i que va tenir lloc  el passat dijous.

Aquest acte, amb una gran participació va comptar amb grups provinents d’altres localitats com Corbera de Llobregat, Santa Perpètua de la Mogoda i Palau-solità i Plegamans. I és que ja és la quarta vegada que la Gent Gran d’aquests municipis, conjuntament amb els dels Hostalets de Pierola, comparteixen junts les sortides per descobrir els diferents territoris.

Durant la sortida van descobrir el patrimoni cultural i natural dels Hostalets de Pierola de la mà d’un gran guia i dinamitzador hostaletenc, Jordi Parcerisas. Al finalitzar l’excursió es va organitzar una sessió de gimnàstica dolça i de recuperació per a tots els participants. Una vegada dinats, tots els participants van tornar cap als seus respectius municipis.

La Gent Gran dels Hostalets fa una valoració molt positiva d’aquesta activitat que esperen poder repetir durant els propers anys.

Totes les imatges aquí.

Comparteix