Caminada nocturna i concert amb paella

677

Dissabte 15 de juliol va tenir lloc la 8a edició de la ‘Caminada nocturna’ organitzada per la Comissió d’Esports amb la col·laboració de Teca i Festa i l’Ajuntament. Una iniciativa on hi van participar més de 200 veïns i veïnes del municipi. Diumenge, concert de gralles i paella popular també va comptar amb una bona resposta veïnal.

Ja és tradició que una de les activitats d’estiu previstes sigui la de gaudir d’una nit diferent, divertida i en família o amics per fer una caminada, pensada per a  tots els públics, a l’entorn del municipi. Enguany, el 15 de juliol va ser la data en la qual es va dur a terme la 8a edició de la Caminada nocturna.

El preu per apuntar-s’hi era de 5€ i va incloure: la caminada, el sopar (hamburguesa, patates i gelat) i un reflectant a triar en tres colors (vermell, blau o groc). Com en l’edició anterior, també es donava l’opció vegetariana per al sopar a l’hora de fer la reserva.

L’horari de la jornada va ser a les 21.00 concentració i recollida del reflectant a la plaça Dr. Conde. A les 21.30 sortida en grup des del mateix punt i a les 23.00 l’arribada a la Carpa Poliesportiva i el sopar.

Podeu veure les fotografies de la caminada prement aquí.

Diumenge amb concert i paella

L’endemà, diumenge 16 de juliol va tenir lloc darrere la Torre del Sr. Enric un concert-vermut amb alumnes de l’Aula de música ‘El Tecler’ de Tarragona. L’acompanyament musical va ser impecable, amb peces musicals tradicionals, actuals i finalitzant amb el cant de la senyera. Uns arranjaments i composició instrumental de molt alta qualitat. El Tecler va sorprendre molt positivament.

A l’hora de dinar, la paella va ser excel·lent. Ambient familiar els que van optar menjar a la plaça i els que es van endur l’arròs a casa per menjar-lo a raser de la calor. L’entitat local ‘Ovelles negres’ van demostrar un cop més la seva traça amb una bona organització i un menjar magnífic.

Podeu veure les fotografies d’aquesta jornada prement aquí.

Comparteix