Preparades les caminades per a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola

1002

El cicle de caminades «A cent cap els cent» s’inicia als Hostalets de Pierola amb una sortida a Tossa de Montbui el pròxim dimecres 22 de novembre.

Organitzades conjuntament per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, el cicle conté excursions expressament dissenyades per a la gent gran que es fan amb guiatge i amb l’acompanyament dels col·lectius de la gent gran d’altres municipis. Les rutes solen tenir un recorregut d’entre 6 i 9 quilòmetres per camins de terra i sense grans desnivells.

La primera sortida del cicle 2017-18 es farà a la Tossa de Montbui el dimecres 22 de novembre i les inscripcions ja estan obertes a l’Oficina de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola. La passejada serà d’uns 8 km aproximadament. La passejada tindrà inici a l’ermita de la Tossa de Montbui, agafant un camí envoltat de bosc, fins arribar a Coll Vendrell i posteriorment baixar suaument fins a la carretera C-37. Des d’aquest punt, i amb un pendent molt suau s’arribarà al nucli antic de Santa Margarida de Montbui, on finalitzarà la ruta.

El calendari de les caminades és el següent:

  • 22 de novembre: Primera caminada a Santa Margarida de Montbui. Inscripcions obertes.
  • 14 de febrer 2018. Caminada als Hostalets de Pierola
  • 8 de març 2018. Sitges
  • 11 d’abril 2018. Sant Joan de Vilatorrada
  • 16 o 17 de maig 2018. Cloenda del cicle a Palau Solità i Plegamans

Més informació sobre les caminades, participació i inscripció a l’Oficina de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola i al telèfon 93 771 25 35.

Comparteix