Tornen les caminades per a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola

1023

El cicle de caminades «A cent cap els cent» s’inicia als Hostalets de Pierola amb una sortida a Martorell dimecres vinent, 16 de novembre.

Organitzades conjuntament per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, el cicle conté excursions expressament dissenyades per a la gent gran que es fan amb guiatge i amb l’acompanyament dels col·lectius de la gent gran d’altres municipis. Les rutes solen tenir una llargada d’entre 6 i 9 quilòmetres per camins de terra i sense grans desnivells.

La primera sortida del cicle 2016-17 es farà a Martorell el dimecres 16 de novembre i les inscripcions ja estan obertes a l’Oficina de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola. La passejada serà d’uns 6 km aproximadament. S’inicia a la serra de l’Ataix i es fa un recorregut on es visitarà tres indrets d’interès: Les mines de plom, la torre Griminella i les roques del Mateuet. Es tracta d’una excursió bastant planera, accessible a tothom i amb durada aproximada d’unes 2 hores com a molt.

El calendari de les caminades és el següent:

  • 13 de novembre: Primera caminada a Martorell. Inscripcions a partir del 27 d’octubre.
  • Entre desembre i març: Caminades a Arenys de Munt i Sant Fruitós de Bages (dates pendents de concretar).
  • 19 d’abril: Caminada a Hostalets de Pierola. Organitzada per nosaltres.
  • 16 o 17 de maig: Caminada de cloenda (pendent de concretar).

Més informació sobre les caminades, participació i inscripció al web de l’Oficina de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola.

 

Comparteix