Nou camió grua per a la brigada municipal

263

La brigada municipal de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha renovat aquesta setmana el seu parc mòbil amb la incorporació d’un nou camió de caixa oberta i grua. Es tracta d’un model més eficient i sostenible que ha permès substituir l’antic vehicle amb característiques similars i que ja acumulava més de tres dècades de servei.

L’adquisició s’ha dut a terme a través del conveni amb l’Associació Catalana de Municipis, que ofereix condicions preferencials als ajuntaments en la compra i contractació de productes, serveis i subministraments.

Es tracta d’un model Isuzu M27 L35 de 150 CV de potència, adquirit través de l’empresa Romauto Grup Concessionaris SL, i amb un preu final de 54.178 euros, IVA inclòs, que s’atendrà amb una partida pressupostària del pressupost municipal del 2022, any en que es va fer la sol·licitud del servei.

La intenció del govern és seguir renovant la flota mòbil municipal i properament s’habilitarà un increment de 60.000€ que es complementa a la partida pressupostària d’aquest any.

Comparteix