Campanya ‘Jo em quedo a casa, i tu?’

602

Arrel de la pandèmia del coronavirus, a l’Anoia Jove, des de l’inici de l’estat d’alarma, s’han impulsat una sèrie d’estratègies per fer d’aquest confinament un període més divertit per al jovent, així com per contribuir favorablement al moviment del cos mitjançant vídeos esportius.

El fet que les persones joves no siguin un col·lectiu de risc no significa que la situació no els afecti, ja que poden ser portadores del virus i afectar a altres persones en situació de vulnerabilitat. Per això, si tots ens quedem a casa, ens estem cuidant col·lectivament.

Què podem fer per millorar aquesta situació? Des de l’Anoia Jove s’ha decidit ser el mitjà per donar veu als joves de la comarca perquè expliquin en primera persona perquè s’estan quedant a casa i d’aquesta manera tots en puguem prendre consciència. Per això, al llarg de tota la setmana us oferirem una sèrie de càpsules de vídeo on els diferents joves ens expliquen per quin motiu es queden a casa.

Aquesta iniciativa neix amb la idea i els objectius de promoure la participació i la implicació en la lluita per frenar l’evolució del coronavirus (COVID-19), i vol contribuir a fer entendre que, juntes, solidàries i en societat, som molt millors!

Perquè quedar-te a casa és cuidar-nos! Ajuda a #aplanarlacorba!

I tu? Per què et quedes a casa? Explica’ns-ho a les xarxes!

Comparteix