El futbol se suma a l’activitat d’estiu

1072

El Club Futbol Hostalets s’afegeix a l’oferta de lleure de l’estiu amb una proposta de jornades de tecnificació del 29 de juny al 31 de juliol que inclou la possibilitat d’acollida i dinar, opcions de fer diferents setmanes destinat a nens i nenes de 5 a 12 anys. El club ja ha obert el període per fer les inscripcions.

L’activitat al camp de futbol torna després de la pausa obligada per l’episodi de coronavirus i prepara cinc setmanes amb jornades de tecnificació per gaudir de l’esport i de l’estiu amb joc i entreteniment.

La proposta arribarà després que aquesta temporada s’hagin fet importants obres de manteniment amb la reparació de la gespa del camp de futbol amb tallada i d’arrels que havien provocat elevacions en el terrenys de joc i allunyant els arbres de l’espai de joc. La reparació de la superfície va anar a càrrec de l’empresa Verd artificial i va tenir un cost de 4.477€. Més recentment s’ha reparat el sistema de reg. L’empresa Fuster Instal·lacions i canalitzacions d’aigua va canviar les arquetes de les vàlvules per unes de nova tecnologia amb canvi del programador del reg i tasques de posada en marxa amb un cost de 6.642€.

Pel que fa a la recuperació de l’activitat al camp, les jornades de tecnificació d’aquest estiu estan destinades a nens i nenes de 5 a 12 anys i es contemplen diverses opcions amb un màxim de 5 setmanes del 29 de juny al 31 de juliol de 8 del matí a 3 de la tarda amb servei de càtering inclòs. Es poden fer les inscripcions a través d’aquest enllaç.

 

 

Comparteix