Canvi d’imatge corporativa

1653

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola aplica un canvi d’imatge corporativa que s’anirà implementant, mica en mica, en els diferents àmbits visuals de la corporació. La nova imatge, aprovada per sessió plenària, ha estat proposada des de la regidoria de Comunicació, s’ha fet amb mitjans interns i no ha representat cap cost addicional.

La imatge de l’Ajuntament serà més flexible i es presenta amb versió horitzontal i vertical. Es mantenen pràcticament els elements identificatius amb escut i les lletres ‘Ajuntament dels Hostalets de Pierola’. La proposta, feta internament des de la regidoria de Comunicació, presenta l’escut vectoritzat amb fons romboïdal amb els angles arrodonits -com s’identifica a la majoria d’ajuntaments-, i un canvi de color amb un to blavós inspirat en la muntanya de Montserrat, tal com ja s’havia registrat en expedients municipals anteriors. El tipus de lletra escollida passa a ser més actual, «Roboto», de llicència gratuïta.

L’actualització de la imatge corporativa es farà gradualment i afectarà tots els àmbits visuals. La previsió és que abans d’acabar l’any ja estigui totalment instaurada.

 

 

 

Comparteix