Canvis en la recollida de residus a Serra Alta i Can Fosalba

1252

Un dels punts crítics on s’acumulava més deixalles, al carrer Noruega de Serra Alta, s’ha resolt amb el canvi d’ubicació de recollida selectiva que passa al polígon 2 de la mateixa urbanització d’acord amb les peticions veïnals. Al mateix temps s’amplia el servei de recollida del rebuig que passa a 3 cops per setmana tant a Serra Alta com a Can Fosalba.

A Serra Alta es repetia la imatge de contenidors plens al carrer Noruega fruit, també, d’alguns usuaris de poblacions veïnes on s’aplica la recollida porta a porta que utilitzaven els contenidors de la selectiva de la nostra població. Aquesta setmana s’ha fet el canvi al Polígon 2 de Serra Alta on s’hi han instal·lat els contenidors i s’ha deixat net el punt on s’hi acumulaven les deixalles del carrer Noruega.

Paral·lelament a aquesta actuació s’ha ampliat la periodicitat de la recollida del rebuig als diferents carrers de Serra Alta i Can Fosalba passant de dos a tres cops per setmana fruit de la distribució també al nucli que passa de sis a cinc cops setmanals, la qual cosa no representa cap cost addicional. Des d’ara, el servei tindrà lloc els dilluns, els dimecres i els divendres a les urbanitzacions esmentades, mentre que al nucli el rebuig es retirarà tots els dies de la setmana menys els diumenges i els dimecres.

Recordem que pera  al recollida de voluminosos que es fa setmanalment a les urbanitzacions es pot utilitzar el telèfon 900 701 073.

Comparteix