Cap de setmana de Carnaval als Hostalets de Pierola

1358

Una setmana més tard que els pobles veïns per no coincidir, Els Hostalets de Pierola va celebrar, durant el primer cap de setmana de març, el seu particular Carnaval.

Dissabte a la tarda, amb desfilada pels carrers i rua de l’Esplai Pífies encapçalada per la batukada dels Diables de Piera formada també per integrants hostaletencs. Ritmes i tambors que van ser clau per animar als veïns que es van disfressar amb motius relacionats amb el circ. Va ser una passejada divertida que va acabar amb xocolatada a la plaça Dr. Conde.

carnestoltes 1Al vespre, la gran festa de Carnaval del Casal Català va convocar un total de 16 participants infantils i 28 d’adults que van passar, la majoria en grups, per la passarel·la de la sala del teatre amb un concurs presentat per un Donald Trump autòcton i un seguit de disfresses molt treballades i originals. En joc hi havia premis especials per als més petits i fins a 250€ en metàl·lic per als més grans. Després de veure tantes disfresses, el jurat va tenir la difícil tasca de decidir quins eren els guanyadors:

Categoria infantil
1r premi: «La caputxeta rebel»
2n premi: «El conte de la caputxeta»
3r premi: «Pato Donald»

Categoria adulta
1r premi: «Bajo Cero»
2n premi: «Trolls»
3r premi: «Qui és qui»

Una variada selecció musical a càrrec de l’Orquestra Excelsior,  va donar més color a una animada vetllada i una sala plena de festa i ball fins a entrada la matinada.

Comparteix