Un cap de setmana de festes majors, música i patinatge

1170
Els Hostalets de Pierola ha viscut un cap de setmana previ a la Festa Major intens i ple d’activitats per a tothom. Fem un repàs!
El divendres 13 de juliol va tenir lloc una nova sessió de música a la fresca amb Takeuchi Quartet organitzat per l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola on quatre músics de diferents procedències però sensibilitats properes i amb gran experiència en l’àmbit musical van oferir una interessant fusió dematisos que anaven de l’Atlàntic al Mediterrani. La veu de Maya Takeuchi, piano d’Antonio Mazzei, baix amb Joan Rectoret i la percussió de Marc Vila van crear un clima íntim i d’una gran qualitat.
Aquest cap de setmana Serra Alta estava de Festa Major amb un grapat d’activitats i propostes per entrenir-se, divertir-se i combatre la calor. Tallers, ball o degustacions, formaven part del programa d’enguany on un dels moments més destacats van ser els jocs d’aigua dissabte i la missa rociera diumenge.
I també aquest dissabte 14 de juliol va tenir lloc la celebració de la Festa Major de Can Marcet amb bon sopar, ball i un bon ambient d’amics i familiars que es van sumar als veïns d’aquest petit barri hostaletenc.
I precisament el dissabte al vespre va tenir lloc el festival de final de temporada del Club de Patinatge dels Hostalets de Pierola. Aquest tercer curs va finalitzar amb un molt bon espectacle basat amb la pel·lícula de Disney ‘El Rey León’ i la participació de 40 nenes. L’organització va anar a càrrec de les entrenadores Andrea Álvarez, Carolina Navarro i Alèxia Navarro. La junta i els pares i mares van ser determinants també per la creació dels decorats i la presentació d’un acte que va omplir les grades del poliesportiu hostaletenc.
Comparteix