Un cap de setmana intens abans de Festa Major

1232
Just abans de viure els primers actes de la Festa Major dels Hostalets de Pierola, el cap de setmana passat un munt d’activitats i propostes per no parar.
Del divendres 20 al diumenge 22 de juliol els veïns de Can Fosalba van celebrar la seva Festa Major amb música, animació infantil, concurs de rebosteria, ball, inflables i una gran paella. La pluja va fer acte just en finalitzar la festa però els veïns van poder participar de totes les propostes amb èxit d’assistència i molt bon ambient.
Dissabte s’estrenava el 1r Concurs de Pintura ràpida organitzat per l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola amb artistes repartits per diferents indrets del poble i uns resultats espectaculars. L’exposició es pot veure fins aquest dimecres 24 de juliol i els visitants poden participar en el premi que atorga la votació popular.
Per altra banda, dissabte al vespre arribava la 5 edició de la Caminada Nocturna organitzada per la Comissió d’Esports i l’entitat Teca i Festa. Malgrat l’amenaça de pluja, el temps es va aguantar i es van tornar a supera totes les expectatives amb més de 400 persones caminant de les quals 380 van assistir al sopar de la plaça de les Oliveres. En aquesta ocasió, una hamburguesa amb tots els suplements, beguda i síndria tallada de postres van ser els ingredients principals per recuperar forces. Es tracta d’un èxit més en una de les propostes destacables de l’estiu.

I diumenge 22 de juliol, per primera vegada als Hostalets de Pierola, el Motor Show Club organitzava la Trobada de Clàssics amb una exposició de 138 vehicles antics. El polígon industrial va reunir també zona de pícnic amb esmorzar de pagès, cotxes teledirigits i botigues amb marxandatge relacionat en l’àmbit del motor. Al migdia un centenar de cotxes i motos van fer sortida fins al barri pierenc de Ca’n Aguilera i finalment, amb l’alcalde Daniel Vendrell, es van lliurar els premis en diferents categories al vehicle més ben conservat, més antic i, també van rebre un reconeixement el primer inscrit i el participant que venia de més lluny. La bona organització i l’espai van deixar molt bones sensacions per repetir ubicació l’any que ve.
Comparteix