Cap de setmana reivindicatiu i d’art als Hostalets de Pierola

977
Durant el cap de setmana els Hostalets de Pierola ha continuat commemorant el Dia Internacional de les Dones, i ha viscut un nou concert dels Amics de la Música.
Dos dies després i coincidint en dissabte, el poble dels Hostalets va commemorar el Dia de la Dona amb un acte principal a la sala del teatre del Casal Català. La regidora de l’Ajuntament, Marta Casas, es va encarregar de presentar, un any més, una trobada que reivindica els drets de les dones i denuncia les situacions de desigualtat i abús d’una societat que encara ha de fer molta feina per combatre actituds de caràcter masclista.
La primera part la van protagonitzar Berta Ares al violí i la dansa de Laura López i Clara Cunill. El teatre, amb una bona assistència de públic, va seguir amb atenció una coreografia basada en la coordinació de l’instrument, el ball i la paraula. Textos reivindicatius, un vídeo i una cançó final cantada conjuntament van completar un acte que també va comptar amb una xerrada de l’educadora social de l’entitat igualadina ‘Dones amb empenta’, Adela Morera, que va donar pas a la presentació del que serà l’Associació de Dones dels Hostalets de Pierola.
Precisament, les fundadores estan treballant per constituir-se com a entitat i van convidar tothom a sumar-se a la iniciativa per fer passos cap a la igualtat des de l’àmbit local. Un refrigeri final va servir, justament, per aprofitar i parlar-ne d’una forma distesa i directa.
Més imatges prement aquí.

Per altra banda, diumenge va tenir lloc el concert dels Amics de la Música dels Hostalets de Pierola amb el taller didàctic i el concert de l’EuroQuartet de Barcelona. Una oportunitat per als alumnes i professors del Centre d’Estudis Musicals Cal Maristany que van poder compartir coneixements i experiència. Cal destacar que el concert, finalment, va incloure sardanes en un repertori a l’alçada de la qualitat d’uns magnífics músics que ja han assistit al nostre municipi en diverses ocasions.

Més imatges

Comparteix