Cap de setmana rodó amb la Festa de la Verema

1467

Els Hostalets de Pierola ha viscut tot un cap de setmana dedicat a la cultura del vi, del cava i de la terra, amb una Festa de la Verema amb activitats per a tothom.

Dissabte al vespre va tenir lloc la tercera edició del ‘Cava i Teca’ amb diferents parades amb caves i vins de la zona i una sèrie d’assortiments per menjar amb sushi català, croquetes, pizza i un assortit dolç.

Es calcula que al voltant de 500 persones van poder gaudir d’aquesta proposta de l’entitat hostaletenca ‘Teca i Festa’ en una trobada que va exhaurir tot el que s’havia preparat. Un gran èxit que va anar acompanyat de música ambient que va incloure un petit recital amb grans temes interpretats amb un teclat per un membre de l’organització i, també, va haver-hi espai per a una parada d’intercanvi de plaques de cava.

 

L’endemà diumenge, a partir de les 9 del matí, un públic essencialment familiar es va desplaçar a les vinyes en 3 tractors per recollir el raïm en l’inici de la Festa de la Verema. Després de la collita, el parc de Cal Ponsa ja estava preparat per servir l’esmorzar (modalitat forquilla o entrepà) amb pa amb tomàquet, carn a la brasa, cafè, beguda i postres. Al voltant de 250 persones van respondre en aquesta jornada que, com és habitual, va acabar amb els més petits trepitjant el raïm. Un acte divertit i didàctic que, ja l’any passat, va servir per aprofitar-ne el most i fer-ne mistela que també es va servir durant l’àpat d’enguany.

L’associació ‘Teca i Festa’ tanca així un estiu molt satisfactori en el que també es va encarregar del sopar de la 4a Caminada nocturna a finals de juliol. Un èxit amb una bona resposta de la gent que dona ànims i força per encarar les propostes de l’any que ve.

 

Comparteix