Cap de setmana d’experiència i promoció turística dels Hostalets de Pierola

1532

El passat cap de setmana l’activitat turística i de promoció dels Hostalets de Pierola va ser molt intensa i especial. Per una banda es posava en marxa el primer Paleo_CapdeSetmana, una experiència total a l’entorn de la paleontologia i, per l’altra, la proposta turística dels Hostalets es presentava al Mercat d’Escapades de Catalunya.

El Paleo_CapdeSetmana és una experiència total i de caràcter familiar que combina l’estada, en règim de pensió completa a l’alberg de Can Roviralta, amb tot un conjunt d’activitats, tallers i excursions a l’entorn de la paleontologia i més concretament el període del Miocè. El passat cap de setmana va ser la primera edició d’aquesta activitat que es programarà una vegada al mes. La pròxima edició serà el 18 i 19 de juny. Un total de 25 persones, entre infants, joves i pares, van ser els primers PaleoTuristes que van gaudir de l’experiència. Des de l’entrada el dissabte al matí a l’alberg fins a la sortida el diumenge després de dinar, tots els participants van gaudir d’una experiència única que els va aventurar en un viatge a fa 12 milions d’anys.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana se celebrava a Barcelona el Mercat d’Escapades organitzat per l’Agència Mercat escapades baixCatalana de Turisme. Dins d’aquest marc, la proposta turística a l’entorn de la paleontologia dels Hostalets de Pierola va ser convidada a participar i mostrar l’experiència als visitants de l’esdeveniment. El perfil dels assistents era bàsicament persones d’arreu de Catalunya que cerquen propostes turístiques al seu abast. Més de 50 persones van gaudir dels tallers organitzats pel Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic (CRIP) durant les dues hores en que es van efectuar.

Tant el CRIP com l’àrea de Turisme de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola valoren molt positivament el cap de setmana i totes les activitats desenvolupades, ja que són una mostra més que la paleontològica és un recurs turístic important que pot oferir noves oportunitats als Hostalets de Pierola i a la comarca de l’Anoia.

 

Comparteix