Carme Zaragoza Otón (Sumem)

CURRÍCULUM

Soc la Carme vaig néixer a Barcelona (2 de desembre 1980) en una família que sempre havia tingut la il·lusió de viure en un poble. Els meus avis tenien una empresa als Hostalets de Pierola i jo hi venia de petita a passar els caps de setmana. Finalment, amb els meus pares, el meu germà i la meva bessona vàrem venir a viure, de forma definitiva, el 1990.

Professionalment vaig treballar d’educadora infantil a la llar d’infants ‘La Baldufa’ de Masquefa durant més de deu anys i, actualment, formo part d’una empresa dedicada a l’organització d’esdeveniments gastronòmics que em permet conèixer altres àmbits de ressò internacional.

Des de ben jove tenia clar que volia fer arrels als Hostalets i la meva vinculació amb el poble s’ha vist reforçada els darrers vint anys, conjuntament amb el meu marit amb qui he format una família amb dos fills. Això em va donar l’oportunitat de participar activament en l’AFA de la llavors Escola Renaixença.

Inicialment no tenia previst d’entrar en política però l’estima i dedicació per millorar el nostre poble em va convèncer per formar part del grup de Sumem amb qui em vaig estrenar el 2015 entrant a govern com a regidora d’Educació, Joventut i Turisme. Un dels projectes dels quals em sento més orgullosa d’aquesta època és la d’implementar el Punt Jove o la d’impulsar l’Institut Escola Renaixença, centre on vaig estudiar de ben petita.

Després de quatre anys com a consellera d’Educació del Consell Comarcal de l’Anoia (2019-2023), en l’actual mandat formo part de l’equip de govern municipal com a regidora d’Educació, Seguretat ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies.

Òrgans en els que participa (C.Z.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Carme _Zaragoza

Retribucions
La retribució anual és de 19.515€ bruts en nòmina i inclou totes les tasques pròpies de les seves regidories, les juntes, comissions i plens.

En espècies 2023: Lot Nadal (30€) – Sopar de Nadal (45€)