El Carnaval als Hostalets de Pierola

867

Aquesta cap de setmana s’han celebrat diferents actes de Carnaval al nostre municipi amb la Rua des de l’Escola Renaixença, la Festa de disfresses al Casal Montserrat i Ball de Carnaval al Casal d’avis. Dissabte, últim dia de febrer, vinent, Serra Alta tancarà amb sopar i concurs de disfresses.

La festa del Carnaval han arribat també als Hostalets de Pierola al llarg del cap de setmana passat amb la Rua de Carnestoltes familiar divendres amb la participació de l’Estudi de ball Anna Valls i l’Estol Infantil de Cantaires dels Hostalets de Pierola. Una trobada que va acabar a l’Auditori Cal Figueres amb música, llum i ball.

Dissabte a la tarda va tenir lloc la festa de disfresses amb sopar al Casal Montserrat de Can Fosalba i l’estrena del servei de bar amb animació infantil i la temàtica del bosc encantat. Diumenge, el Casal d’avis va oferir el ball de Carnaval a l’Auditori Cal Figueres amb entrada lliure que va ocupar bona part de la tarda i vespre.

Finalment, aquest dissabte 29 de febrer tindrà lloc sopar i concurs de disfresses al local del poliesportiu de Serra Alta amb premis per a categoria infantil i adulta.

Imatges del Carnaval 2020.

Comparteix