Dissabte, el veredicte del concurs

1109

L’edició del Carnaval s’adapta a la situació de la pandèmia i es farà en format telemàtic en el qual es pot enviar un vídeo per Whatsapp amb la teva disfressa de fins al 17 de febrer. Hi ha 3 categories i el lliurament de premis es podrà seguir el dissabte 20 de febrer en una retransmissió en directe pels canals habilitats per l’Ajuntament. 

Des del passat dijous llarder i fins dimecres de cendra es podia participar al concurs de disfresses del Carnaval 2021 i optar a un dels tres premis en categoria infantil (fins a 17 anys), adulta (18 anys o més) o comparsa bombolla (de 3 a 6 persones amb un màxim de dues unitats diferents de convivència).

Els participants podien enviar un vídeo de 5 a 20 segons gravats en càmera o mòbil en posició horitzontal on s’haurà de veure, clarament, la disfressa i es podrà acompanyar de música, un ball, decorat o utilitzar aplicacions com TikTok, Instagram o programes d’edició de vídeo.

A continuació podeu descarregar el formulari d’inscripció i consultar les bases:

Formulari_Carnestoltes_21

BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES DELS HOSTALETS DE PIEROLA 2021
1. OBJECTIU 1.1.
– L’objectiu del concurs és premiar les tres millors disfresses de cada categoria del «Carnestoltes en Línia» dels Hostalets de Pierola.
2. PARTICIPANTS
2.1.- Pot participar-hi qualsevol persona empadronada al municipi, de qualsevol edat i, en cas de ser menor d’edat, cal adjuntar a la inscripció el nom d’un tutor o representant legal. Els participants hauran de triar en quina categoria es volen presentar.
2.2.- La inscripció és gratuïta.
3. DISFRESSES CONCURSANTS
3.1.- Es crearan 3 categories:
• Infantil-juvenil, individual o parella (fins als 17 anys)
• Adulta, individual o parella (a partir de 18 anys)
• Comparsa bombolla (de 3 a 6 persones amb un màxim de dues unitats diferents de convivència).
3.2.- Els participants poden enviar un vídeo de 5 a 20 segons gravats en càmera o mòbil en posició horitzontal on s’haurà de veure, clarament, la disfressa i es podrà acompanyar de música, un ball, decorat o utilitzar aplicacions com TikTok, Instagram o programes d’edició de vídeo.
4. LLIURAMENT DELS TREBALLS
4.1.- Cal enviar el full d’inscripció adjunt i els arxius a info@elshostaletsdepierola.cat amb el text «Carnestoltes en línia 2021» a l’assumpte del correu electrònic i un vídeo de 5 a 20 segons gravat en posició horitzontal via Whatsapp al 625 60 94 88.
4.2.- El termini per participar en aquest concurs començarà l’11 de febrer (Dijous Llarder) i finalitzarà el 17 de febrer (Dimecres de Cendra) a les 23.59 hores.
5. PREMIS
5.1.- Es premiaran les 3 millors disfresses de cada categoria amb una dotació de 100€ per al primer premi, 75€ per al segon i 50€ al tercer premi, que s’abonarà per transferència bancària als premiats una vegada justificat l’import en despeses a establiments i comerços del poble.
6. JURAT
6.1.- El jurat estarà format per un representant del Casal Català, un representant de cada partit polític del consistori i el tècnic de festes.
7. VEREDICTE
El veredicte del jurat es donarà a conèixer el dissabte 20 de febrer de 2021 a la tarda a través de l’acte de lliurament de premis telemàtic que es retransmetrà mitjançant els canals habilitats de l’Ajuntament, prèvia comunicació als premiats.
8. PUBLICITAT I DIFUSIÓ
8.1.- L’Ajuntament es reserva el dret de comunicar i/o publicar les imatges dels guanyadors en qualsevol dels suports municipals sempre que se citi l’autor.
9. ALTRES DISPOSICIONS
9.1.- La participació en el concurs queda vinculada a l’acceptació d’aquestes bases.
9.2.- Les obres que no compleixin les condicions d’aquestes bases no seran admeses.
9.3.- Qualsevol imprevist que pugui sorgir serà resolt pel membres del jurat i l’organització.
9.4.- Les imatges presentades queden exemptes de qualsevol dret d’autor i reclamació en aquest sentit.
10. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
Les dades dels concursants són recollides i tractades amb la fi explícita i legítima d’aquesta activitat. L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola adopta les mesures de seguretat, d’acord amb la Llei 3/2018 LOPD-GDD i Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades de caràcter Personal. El termini de conservació és el preceptiu per Llei. El participant autoritza la cessió de dades a tercers per la finalitat per la que van ser recollides, sempre i quan totes les parts preservin la seva intimitat. El participant, accepta expressament, via correu electrònic, rebre informació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola relativa a les funcions que li són pròpies, relacionades amb aquest concurs.
11. EXCLUSIÓ DE PERCEBRE ELS PREMIS
Els premiats que tinguin deutes pendents amb l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola no podran percebre cap premi.

Comparteix