Carnaval amb rua i disfresses

1049

El divendres 25 de febrer van tenir lloc els principals actes de la primera celebració, més o menys normal, després de la pandèmia amb rua des de l’escola a la tarda, concurs de disfresses al Punt Jove i festa de disfresses al bar del Casal Català. El 5 de març la celebració continua amb les propostes al Casal Montserrat de Can Fosalba.

Després de 2 anys, el divendres 25 de febrer va tornar a la programació de festes el Carnaval amb la rua des de l’Institut Escola Renaixença fins a la plaça Cal Figueres amb la participació de l’Escola de Ball AV i la dinamització del grup Xarop de Canya. Un recorregut que va comptar amb la participació d’alumnes i familiars que van gaudir de les disfresses, la música, els balls i els petits espectacles de circ en el recorregut fins a la plaça Cal Figueres.

Per altra banda, el Punt Jove també va fer una activitat temàtica amb disfresses i, fins ben entrada la matinada, al bar del Casal Català va tornar a viure un bon ambient amb música i ball de disfresses.

La celebració del Carnaval arribarà també aquest cap de setmana (5 de març) al Casal Montserrat amb bingo, sopar, música i concurs de disfresses.

Més imatges prement aquí.

Comparteix