Celebració del Carnaval

601

Nova edició del Carnaval als Hostalets de Pierola amb la rua el divendres 9 de febrer pels carrers centrals amb recorregut des de l’escola fins al teatre del Casal Català, on la setmana a sobre hi haurà el concurs de disfresses. Finalment, el ball de carnestoltes de la gent gran tancarà la celebració a l’auditori Cal Figueres.

Com és tradició, la festa del Carnaval va començar a l’Institut Escola Renaixença amb la visita del Rei Carnestoltes, el passat divendres 2 de febrer, que va marcar les consignes a seguir durant la setmana. L’alumnat d’infantil i primària celebra el dijous llarder, 8 de febrer, amb sortida a diferents punts del municipi per fer jocs i menjar la truita o la botifarra d’ou.

Per altra banda, divendres 9 de febrer al matí, a petició del consell de delegats, els alumnes de secundària van concentrar l’activitat amb tallers, disfresses i comparses i un concurs amb jurat al mateix centre. A la tarda, xaranga als centres escolars, coca i xocolata a càrrec de l’AFA i la rua del Carnaval, molt participada amb xaranga i el protagonisme especial de l’Escola de Ball AV i del Punt Jove, que transcorrerà pels carrers centrals fins arribar al teatre del Casal Català.

Després del Dimecres de Cendra, el dissabte 17 de febrer a les 22.00, el Casal Català va coorganitzar el concurs de disfresses i ball. L’acte va ser presentat per la Caputxeta vermella i el Llop en una festa amb disfresses van ser preparades amb molta originalitat i de l’actualitat del municipi. S’hi van presentar 7 candidatures en categoria infantil i 20 en l’adulta. Els premis van ser en categoria infantil 1r Pagès reivindicatiu, 2n la Rapunzel i 3r la Nesuko. En adults: 1r Pierola Damm, 2n Los putos traterrestres i 3r New York. La nit va estar molt concorreguda amb el grup ‘Pasqual i els desnatats’.

Finalment, el dissabte 2 de març a les 22.00, al local social de Serra Alta hi haurà concurs de disfresses amb premis i discjòquei. A la mitjanit, se servirà xocolata desfeta per als assistents.

Agenda de Carnaval 2024

Divendres 9 de febrer
16.00 Xaranga i batucada IE i llar d’infants
17.00 Rua de carnaval carrers centrals i ball al teatre del Casal Català.
Dissabte 17 de febrer
22.00 Concurs de disfresses al Casal Català
Diumenge 18 de febrer
18.30 Ball de disfresses de la Gent Gran a l’auditori Cal Figueres
Dissabte 2 de març
22.00 Concurs de disfresses a Serra Alta

Documentació relacionada:
Recull fotogràfic Rua Carnaval

Comparteix