El Carnaval ja s’apropa als Hostalets de Pierola!

960

El Carnaval ja toca a les portes dels Hostalets de Pierola i diversos col·lectius i associacions han organitzat actes per donar la benvinguda al Rei de la festa i la xerinola.

Durant els pròxims dies estigueu atents, qualsevol lloc, qualsevol punt i qualsevol hora és susceptible de ser celebrada!

Dijous, 23 de febrer (dijous llarder):

 • Llar d’Infants ‘La Granota’: Festa infantil per celebrar el carnaval. 16.30h.
  Els nens i nenes poden venir disfressats des de casa i, si els més grans s’animen, també poden anar-hi: “Per Carnaval tot s’hi val!”. La festa comença amb un espectacle infantil i, en acabar, l’AMPA oferirà un berenar a les famílies del centre. Mares, pares i famílies… no us perdeu la celebració dels més petits!
 • Casal d’Avis: Berenar/sopar de dijous llarder. 18.00h.
  El Casal d’Avis organitza una vesprada especial per celebrar l’arribada del Carnestoltes.

Divendres, 24 de febrer:

 • Escola Renaixença: Desfilada de disfresses per la pista de l’escola. 15.00h.
  Enguany se celebra l’arribada del Carnestoltes amb una desfilada per la pista de l’escola acompanyats de gresca i animació i oberta a totes les famílies. Per fer la festa més animada les famílies sortiran amb els alumnes a fer la desfilada. Així que, ja sabeu, aneu tots ben disfressats!

Diumenge, 26 de febrer:

 • Ball de Carnestoltes al Casal d’Avis. 18.00h.
  L’auditori de Cal Figueres acollirà la festa de Carnaval de la Gent Gran.

Dissabte, 4 de març:carnestoltes esplai

 • L’Esplai Pífies organitza una rua pels carrers del poble amb les famílies de l’esplai acompanyats dels Tambors dels Diables de Piera. Al finalitzar xocolatada per tothom. A partir les 16h. Inici i arribada de la rua a la Plaça del Dr. Conde.
 • El Casal Català dels Hostalets de Pierola organitza una de les festes més esperades de tot l’any… el ball de Carnaval amb desfilada i concurs de disfresses. A partir de les 21.30h s’obriran les portes per a tothom que porti una disfressa. A partir de les 22.00h l’accés estarà obert a tothom.

En el concurs de disfresses hi haurà dues categories: infantil i adults. Es repartiran tres premis sorpresa en categoria infantil. En la categoria adulta el primer premi s’emportarà 250€, el segon 100€ i un tercer de 50€.

Preus: Totes les persones disfressades tenen entrada gratuïta. Els socis entrada gratuïta. Els no socis no disfressats entrada a 3€.

No us perdeu el Carnaval als Hostalets de Pierola… Gaudiu i sigueu bona gent!

Comparteix