El Carnaval truca a les portes dels Hostalets de Pierola

1144

El Carnaval ja truca a les portes dels Hostalets de Pierola i diversos col·lectius i associacions han organitzat actes per donar la benvinguda al Rei de la festa i la xerinola.

Durant els pròxims dies estigueu atents, qualsevol lloc, qualsevol punt i qualsevol hora és susceptible de ser celebrada!

Dijous, 8 de febrer:

Casal d’Avis: Berenar/sopar de dijous llarder. 18.00h.
El Casal d’Avis organitza una vesprada especial per celebrar l’arribada del Carnestoltes.

Divendres, 9 de febrer:

Escola Renaixença: Desfilada de disfresses per la pista de l’escola. 15.00h.
Enguany se celebra l’arribada del Carnestoltes amb una desfilada per la pista de l’escola acompanyats de gresca i animació i oberta a totes les famílies. Per fer la festa més animada les famílies sortiran amb els alumnes a fer la desfilada. Així que, ja sabeu, aneu tots ben disfressats!

I tot seguit… Rua escolar fins al Parc de Cal Ponsa.
L’Estol infantil, Estudi de Ball A.V., l’AMPA, el Casal Català i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola us conviden a seguir la festa un cop acabi a l’escola. Apunteu-vos i seguiu la comparsa pel poble amb ritme, animació, música i balls fins arribar al Parc de Cal Ponsa. Un cop allà la gresca continuarà i per berenar xocolatada per tothom.

Dissabte, 10 de febrer:

Carnaval Pirata a Can Fosalba. A partir de les 19.00h al Casal Montserrat.
Tota una tarda de carnaval ple d’aventures. A partir de les 19h Recerca del Tresor. A les 20h Concurs de disfresses. Cap a les 21h sopar (servei de bar). A partir de les 22h la festa continuarà amb ‘ballaruca’ fins que el cos aguanti.

Dissabte, 17 de febrer:

El Casal Català dels Hostalets de Pierola organitza una de les festes més esperades de tot l’any… el ball de Carnaval amb desfilada, concurs de disfresses i orquestra. A partir de les 21.30h s’obriran les portes per a tothom que porti una disfressa. A partir de les 22.00h l’accés estarà obert a tothom.

En el concurs de disfresses hi haurà dues categories: infantil i adults. Els premis infantils          correspondran a lots de llibre gràcies a l’Arca. En la categoria adulta el primer premi                s’emportarà 300€, el segon 150€ i un tercer de 75€.

Preus: Totes les persones disfressades tenen entrada gratuïta. Els socis entrada gratuïta.        Els no socis i no disfressats entrada a 7€.

No us perdeu el Carnaval als Hostalets de Pierola! Gaudiu i… sigueu bona gent!

Comparteix