Càrrecs de responsabilitat

316

Els hostaletencs Jordi Parcerisas i Irene Abad passen a ocupar dos càrrecs de responsabilitat amb la presidència del Consell Comarcal de l’Anoia i com a delegada territorial de Salut del Penedès, respectivament. Els dos van coincidir com a regidors de Comunicació en el passat mandat del govern municipal dels Hostalets.

L’extinent d’alcaldia i actual regidor a l’oposició de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Jordi Parcerisas, va ser investit el passat divendres com a president del Consell Comarcal de l’Anoia gràcies a l’acord entre els grups de Junts i PSC que reparteix la presidència amb l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, que ocuparà els dos últims anys del mandat actual. El Consell Comarcal de l’Anoia està integrada per 33 consellers de tota la comarca i els Hostalets hi és representat també amb la número 2 de Junts, Àngels Lorés.

Per altra banda, l’exregidora de Salut de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Irene Abad, ha estat nomenada gerent de la recentment creada Regió Sanitària Penedès i directora dels serveis territorials de Salut al Penedès pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Fins ara, Abad era adjunta de ginecologia a l’ASSIR de Santa Coloma de Gramenet i a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. La delegació comporta una reestructuració de totes les dinàmiques del servei de salut que fins ara estava repartit entre Barcelona, Camp de Tarragona i Manresa (Catalunya central).

Documentació relacionada:
Article Jordi Parcerisas (Veu de l’Anoia)
Article Irene Abad (Regió 7)

 

Comparteix