Exclusiu per a vianants fins a l’octubre

1074
Tal com és habitual en els mesos d’estiu, el carrer Isidre Vallès queda tallat al trànsit per fer un espai més amable a l’entorn de la Placeta i reactivar l’activitat econòmica de la zona amb les terrasses d’estiu. Coincidint amb les obres per a la fibra òptica que van obligar a tancar-ne l’accés, la mesura s’avança i estarà operativa fins al 30 de setembre.
.

Tallat el carrer Isidre Vallès en el seu tram que va de la Placeta fins al carrer Major. Les obres per a la portada de la fibra òptica van obligar a tancar-lo i ja no s’obrirà al pas de trànsit rodat fins passat l’estiu. L’objectiu és ampliar l’espai de trobada cèntric al nucli i retornar l’activitat de lleure a la zona.

Aquesta mesura permetrà disposar de més espai a les terrasses del Casal i del Celler de l’Esteve que podran mantenir la seva capacitat habitual i respectar les distàncies de seguretat marcades per protegir-nos de la Covid-19. Una contribució a la recuperació del sector de la restauració que ha patit, especialment, els efectes d’una crisi sanitària i econòmica sense precedents i on, al nostre municipi, també ha afectat a Ca la Goretti, el bar del Casal Montserrat i el del local social de Serra Alta que també van reprendre el seu servei amb l’entrada de la Fase 1.
.
Les terrasses situades al carrer Isidre Vallès no es podran muntar abans de les 9 del matí ja que es mantindrà l’accés per donar pas a vehicles de mercaderies abans d’aquesta hora o d’emergències sempre que sigui necessari.
Comparteix