Inscripcions al curs de carretoner

577

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ofereix aquest mes de juny la tercera edició del curs de carretoner que permetrà l’obtenció de la titulació per al maneig del transpalet elèctric, el carretó retràctil i el frontal contrapesat. Les inscripcions es poden fer a partir de dilluns i la formació està prevista per als dies 10, 11 i 12 de juny.

El pròxim mes de juny es farà als Hostalets de Pierola la tercera edició de la formació del carnet de carretoner/a. Aquesta iniciativa sorgeix en col·laboració dels departaments d’Ocupació i Joventut del municipi per tal de millorar l’ocupabilitat tant de persones joves com adultes del municipi.

Després de l’èxit de participació de les darreres edicions i degut a la demanda rebuda per part de la ciutadania, s’ha apostat per fer-ne una tercera.

La formació es tindrà lloc de forma centralitzada al municipi i constarà de dues parts, teoria i pràctica, que es duran a terme els dies 10, 11 i 12 de juny amb grups reduïts i sempre complint amb les mesures de seguretat. La superació d’aquesta formació suposarà la obtenció del permís del maneig de la transpaleta elèctrica, el carretó retràctil i el frontal contrapesat.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola subvenciona el 85% del cost del curs i la persona participant només haurà d’abonar 20€. Hi haurà 6 places per a joves de 18 a 30 anys i 6 places més per a adults. Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure a l’Ajuntament del 16 al 27 de maig i hauran de portar DNI original i foto de carnet; el pagament s’haurà de fer en el moment de la inscripció amb targeta de crèdit. Les places s’adjudicaran per ordre d’entrada i es donarà prioritat a les persones empadronades al municipi.

Per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el servei d’ocupació o joventut trucant a l’ajuntament, enviant un correu electrònic a lsegura@anoia.cat o a jalamo@anoiajove.cat, o bé enviant un missatge de Whatsapp al 626 31 09 24 o al 639 38 10 81.

Comparteix