Reunió i casal d’estiu a Can Fosalba

1806

Inscripcions obertes també aquests dies per al casal d’estiu Lolli Pops per a infants de 3 a 16 anys ‘Viatjant pel món’ previst del 22 de juny al 31 de juliol al Casal Montserrat de Can Fosalba. Per altra banda, diumenge passat, l’Entitat de la urbanització ha celebrat una assemblea important.

Els nens i nenes de 3 a 16 anys poden apuntar-se a l’esplai d’estiu que organitza l’empresa d’esdeveniments Lolli Pops del 22 de juny al 31 de juliol sota la temàtica ‘Viatjant pel món’. A continuació us adjuntem el cartell amb la informació referent a aquesta proposta pensa per als veïns de Can Fosalba i voltants.

Per altra banda, el passat diumenge, l’entitat de Can Fosalba va celebrar una assemblea extraordinària per tractar el sistema de finançament de la urbanització. Es van tractar les mesures que s’adapten a la normativa vigent i que ocasiona canvis en l’administració i gestió econòmica a través de la recuperació de quotes dels propietaris que serviran per fer front a les tasques que li són pròpies a l’entitat de manteniment.

És la resposta a l’estudi jurídic emès per l’Ajuntament i que definia la competència de l’Entitat com a responsable de la conservació. La trobada, que ha comptat amb una bona presència de veïns i amb la de l’alcalde, Gerard Parcerisas, el 1r tinent d’Alcaldia Jordi Parcerisas i el regidor d’urbanitzacions Xavi Alberich. Des del consistori s’adquireix el compromís d’estudiar mecanismes que ajudin a reforçar les accions a Can Fosalba. Les quotes a què hauran de fer front els veïns serviran, bàsicament, per pagar a la persona que s’ocupa de la conservació i manteniment de la urbanització i es regularitzaran anualment segons un pressupost previ.

Comparteix