El Casal Català es vesteix de gala per celebrar el Carnaval

1071
La Sala Teatre del Casal Català dels Hostalets de Pierola es va omplir per celebrar una festa de carnaval amb grans premis i disfresses espectaculars.
Una setmana després del que marca el calendari, per no coincidir amb els pobles veïns, va tenir lloc la celebració del Carnaval als Hostalets de Pierola amb la desfilada de disfresses i ball organitzat pel Casal Català. Finalment, doncs, el dissabte 17 de febrer va tenir lloc aquesta edició amb premis de fins a 300 euros, la participació d’una trentena de grups disfressats (entre grans i petits) que van participar en el concurs i un gran ambient.
Els premis en categoria infantil van ser per ‘Clash Royale’ seguits de ‘Les princeses guerreres’ i el tercer premi per ‘Ànims Hostalets’. I pel que fa als adults, els guanyadors van ser els ‘Éssers elementals’, seguits dels ‘Colors Alpino i la maquineta trapella’ i el tercer premi per als ‘Cameleònics’.
Cal destacar la destresa i l’enginy en les disfresses, la posada en escena a l’hora de travessar la passarel·la i la presentació i bon humor de l’hostaletenc Gerard Parcerisas, disfressat de president Carles Puigdemont acompanyat virtualment pel vicepresident Junqueras.
El bon ambient i les ganes de passar-ho bé van conjuntar perfectament amb la bona música dels WhatTheFunk que van oferir versions de temes ben coneguts.
Més imatges del Carnaval 2018 prement aquí.
Comparteix