Cursos de català en format virtual

711
Nou període d’inscripcions per als diferents cursos que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística adreçats a persones immigrades els dies 13, 14, 15 i 16 d’abril. Per altra banda, continua operativa també l’oferta de Voluntariat per la llengua amb suport per a persones que inicien o perfeccionen la parla catalana en format de parella lingüística.
.
A partir del 28 d’abril i fins a finals de juny, el Servei Comarcal de Català de l’Anoia organitzarà cursos de català de nivell bàsic adreçats a persones immigrades estrangeres majors de 16 anys empadronades a la comarca. És una de les ofertes del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).
.

Calendari d’inscripcions

  • Inscripció preferent: Si has fet un curs al CPNL durant l’últim any tens preferència del 9 al 12 d’abril.
  • Inscripció general: Si no has fet cap curs al CPNL durant l’últim any t’hi pots inscriure del 13 al 16 d’abril..
  • Les inscripcions es poden fer des d’aquest enllaç: www.cpnl.cat/inscripcio
Si no has fet mai un curs al CPNL o no tens cap certificat oficial has de fer una prova de nivell. És gratuïta, es pot fer en línia i pots sol·licitar-la, en qualsevol moment, prement aquí.
Les persones que acreditin l’assistència al curs podran obtenir el certificat d’assistència, un document vàlid per a tràmits d’estrangeria (arrelament social, renovacions de permisos) i nacionalitat.
.
Una altra opció molt enriquidora i que permet accelerar el procés d’aprenentatge és l’eina que procura la xarxa del Voluntariat per la Llengua amb la pràctica mitjançant el format de parella lingüística.
.
Més informació:
anoia@cpnl.cat
93 805 15 85/634 757 348
.
Comparteix