El Pau de Foc al Cebafoc 2023

548
El dissabte 25 de març, la colla del «Pau de Foc» va participar, convidada per la colla «Les Bruixes del Nord», en el Cebafoc 2023 de Sabadell, una cita que va comptar amb una vintena de grups. Es complia un intercanvi després que la sabadellenca fos convidada al nostre municipi en els actes de la Pauíssima el passat desembre.
.
És la primera vegada que la colla del «Pau de Foc» i la «Colla de Tabals» que l’acompanya surten fora dels Hostalets de Pierola i, des del primer moment, la bèstia hostaletenca ja va cridar l’atenció de tothom. La seva forma i història van ser compartides per molts assistents.
.
La programació del Cebafoc 2023 va incloure un dinar de germanor entre totes les colles i una tamborinada popular i, cap al vespre, va tenir lloc l’esperada cercavila de foc pels carrers de la ciutat. Una experiència que es va valorar molt positivament ja que, a banda de gaudir d’un dia rodó, es va poder mostrar a tots els participants, molt encuriosits, la bèstia de foc genuïna dels Hostalets de Pierola.
Comparteix