Celebra la Castanyada amb els joves de Can Fosalba!

1008

El jovent de Can Fosalba dels Hostalets de Pierola s’ha organitzat, amb el suport de la regidoria de Joventut dels Hostalets, per generar activitats que dinamitzin la joventut de la urbanització i municipi.

Des del juliol passat, un grup de joves, amb la col·laboració de la regidoria de Joventut, es troben periòdicament per desenvolupar el projecte d’una associació de joves de Can Fosalba. De fet, en els darrers dies ja s’ha constituït l’associació amb el nom de “Joves de Can Fosalba”. Els podeu trobar a Facebook i així mantenir-vos informats de la seva actualitat.

Per la Castanyada i Tots Sants s’ha organitzat un seguit d’activitats per infants, joves i tota la família. Els dissabtes 22 i 29 d’octubre tindran lloc un seguit de tallers manuals per a joves i infants. Seran activitats obertes a tota la família i amb l’objectiu d’ornamentar la nit de la Castanyada.

castanyada-can-fosalba-manualitatsI el vespre del dilluns 31 d’octubre se celebrarà el “Túnel del Terror”! El Casal Montserrat acollirà aquesta activitat oberta a tothom que tingui ganes de passar una gran estona… i una mica de por! A les 18.30h per als petits, i a les 20h per als grans.

I en acabar els Joves de Can Fosalba convidaran tothom a seguir amb la festa de disfresses.

Totes les activitats són obertes, gratuïtes i només cal tenir ganes de passar-s’ho molt i molt bé!

Comparteix