Celebració del 8M als Hostalets

636

El cap de setmana passat, com en molts llocs, es va celebrar el 8M als Hostalets de Pierola coincidint amb el Dia Internacional de les Dones amb un programa d’activitats que van anar de divendres a diumenge. Xerrades de salut, cinema, concert-vermut, esport amb futbol i ioga, teatre participatiu, pintada de bancs o lectura de manifest en van ser els actes principals.

Els dies 6, 7 i 8 de març va tenir lloc el programa d’actes amb taller de salut sexual divendres, la prèvia dissabte amb torneig de futbol femení a la pista Cruyff, pintada de bancs a la plaça de les Oliveres amb l’Esplai Pífies i la sessió de cinema amb la pel·lícula ‘No soy un hombre fácil’ on el protagonista es veu immers en una societat on els papers es canvien. Diumenge, 8M, es va celebrar la jornada del Dia Internacional de les Dones amb sessió de ioga, concert-vermut amb l’Imma, la Gemma Belart i la participació de la Ilona Escudero, lectura del manifest, recordatori de dones que han fet història, actes al casal Montserrat de Can Fosalba i un teatre participatiu basat en la primera novel·la feminista que ens va transportar a una època i un entorn dur i fosc.

També es va donar a conèixer la fotografia guanyadora del concurs #lescosesbones que es va emportar una imatge bonica i femenina presentada per José Álvarez amb el protagonisme d’una dona embarassada.

Podeu veure imatges als diferents àlbums de Flickr.

 

Comparteix