Celebració del dia de l’orgull

830
Aquest cap de setmana es penjarà una pancarta a la torre del Sr Enric per commemorar el dia de l’orgull del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI) que se celebra diumenge arreu del món. Des del Punt Jove se’n fan ressò a  Instagram a través d’unes entrevistes.
.
Coincidint amb el 28 J, dia de l’orgull LGTBI aquest diumenge, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha preparat una pancarta que es penjarà a la Torre del Sr Enric i que anirà acompanyada d’una il·luminació amb colors canviants a la façana d’aquest edifici emblemàtic i cèntric del municipi al llarg d’aquest cap de setmana.
.
Amb aquesta acció es vol enviar una mostra de suport amb l’objectiu de conscienciar de la importància d’estimar en llibertat i amb respecte a tothom. Des del Punt Jove també se’n fan ressò a través de les entrevistes amb Orgull que des del 23 fins al 30 de juny a les 18.00 es fan amb diferents persones del col·lectiu moderades per Antoni (@defebrer) per mitjà de l’Instagram.
Comparteix