Celebrat el 12è Cros Escolar dels Hostalets

804

Finalment a la tercera va anar la vençuda. Després d’haver-lo suspès en dues ocasions per pluja, el diumenge 10 de febrer al matí es va celebrar la dotzena edició del Cros Escolar dels Hostalets de Pierola amb bona participació i la gran organització per part de l’Ajuntament i la Comissió d’Esports dels Hostalets de Pierola.

Corredors locals i de diferents localitats, especialment de la comarca de l’Anoia, no van fallar a una cita que, com és habitual en aquestes cites, va donar emoció i bons resultats en un recorregut, que es va adaptar segons les categories, al voltant del parc de Cal Ponsa. Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, totes elles en masculí i femení van donar pas a la cursa popular abans del lliurament de trofeus amb assistència de l’alcalde Daniel Vendrell la regidora Guadalupe Díaz i Xavi Forner de la Comissió d’Esports.

Anecdòtic va ser que el dia va començar tranquil i assolellat però, a mesura que avançaven les proves, va començar a bufar vent la qual cosa no va posar en perill, ni molt menys, la celebració normal d’una 12ena edició que s’havia d’haver celebrat l’octubre de l’any passat.

A continuació podeu veure més imatges d’aquesta jornada i descarregar-vos els resultats de les diferents categories a continuació.
Resultats 12è Cros Escolar dels Hostalets de Pierola

Comparteix