Última conferència del cicle Francesc Valls

679

Última conferència del cicle d’homenatge a Francesc Valls-Junyent celebrada l’últim diumenge de novembre després d’un llarg parèntesi obligat a causa de la pandèmia. Una tercera sessió, al teatre del Casal Català, on també es presenta la publicació Miscellania Aqualatensia dedicada a l’historiador hostaletenc.  

Després de dues cancel·lacions per motius sanitaris, finalment aquest 28 de novembre, s’ha pogut celebrar la tercera i última sessió del cicle de conferències «Vinya i fàbrica: Història i economia de la Catalunya contemporània» en homenatge a Francesc Valls-Junyent. Una proposta de l’àrea de Cultura que va arrencar el 30 de novembre del 2019.

La presentació de la publicació Miscellania Aqualatensia dedicada a l’escriptor i historiador hostalatenc i la xerrada «L’ofici d’historiador i en com pensar històricament a la Catalunya d’avui» han estat el principal argument d’una trobada on s’ha recordat la figura de l’histpriador hostaletenc i que ha comptat amb el president del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada, Xavier Barberà, els ponents Miquel Gutiérrez (Universitat de Barcelona) i Gabriel Jover (Universitat de Girona).

Més imatges i retransmissió en diferit a continuació.

 

 

Comparteix