Cinema a la fresca: Green Book

1034

A partir d’aquesta setmana, tots els dijous a les 22.00 hores fins al 5 de setembre hi haurà projecció de cinema a la fresca amb cinc pel·lícules que es podran veure a la pista poliesportiva excepte la primera, que es podrà seguir des del Casal Montserrat de Can Fosalba. Green Book, Dumbo, Rocketman, Fallout (Mission Impossible) i Demà comença tot.

La primera sessió de cinema a la fresca arriba aquest dijous 8 d’agost amb Green Book (Llibre verd) que l’any passat, entre altres reconeixements, es va endur tres Oscar i el Globus d’Or (pel·lícula, guió i actor de repartiment).

Basada en una història real situada als anys 60 explica com Tony Lip (Viggo Mortensen), un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Don Shirley (Mahershala Ali). Tots dos emprendran un viatge per fer una gira de concerts pel sud dels Estats Units on, Tony, haurà de tenir present ‘El llibre verd’, una guia que indicava els pocs establiments on s’acceptava afroamericans.

Són dues persones que hauran de fer front al racisme i els prejudicis però que el destí unirà obligant-los a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar en el viatge de les seves vides. Podeu veure el tràiler a continuació:

 

Comparteix