Cinema familiar: Aladdin

1222

Aquesta setmana arriba la primera de les pel·lícules programades que es projectaran un cop al mes durant l’últim trimestre de l’any. Es tracta de la versió d’Aladdin en imatge real del clàssic de Disney dirigida per Guy Ritchie estrenada aquest any. La seguiran Toy Story 4 el segon dissabte del mes que ve i el Rey León el desembre.

Aquest dissabte a les 18.15 a l’Auditori Cal Figueres (entrada 4€) es projectarà Aladdin (2019), la versió del conte de les Mil i una nits protagonitzada per Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Navid Negahban, Nasim Pedrad i Billy Magnussen.

Aladdin, un jove murri de bon cor que viu a la ciutat àrab d’Agrabah juntament amb el seu mico Abu, rescata i fa amistat amb la princesa Jasmine. Mentrestant, el gran visir Jafar planeja derrocar el pare de Jasmine i erigir-se com a sultà. Ell i el seu lloro Iago busquen una llàntia màgica oculta a la Cova de les Meravelles que atorga desitjos. Només una persona és digna per entrar-hi: Aladdin. Jafar el convenç d’entrar a recuperar la llàntia per després desempallegar-se del jove… Però aquí tot just és on comença una gran i emocionant aventura.

Comparteix