Lady Gaga al ‘Cinema a la fresca’

881

Els dijous d’aquest mes d’agost i al llarg de 4 setmanes té lloc el ‘Cicle de cinema a la fresca’ amb la projecció de pel·lícules actuals programades des de l’àrea de Cultura. L’accés, limitat i amb mesures, s’adapta a la situació sanitària actual. Consulta el títols, l’argument i el tràiler de la pròxima pel·lícula.

L’última pel·lícula del cicle es podrà veure aquest dijous 27 d’agost a la pista poliesportiva dels Hostalets de Pierola amb ‘Ha nacido una estrella’, un film recomanable a partir dels 12 anys sota el següent argument:

Jackson Maine (Bradley Cooper) és un músic veterà amb una carrera que està a les acaballes. Maine descobreix a una talentosa cantant anomenada Ally (Lady Gaga), una jove aspirant a estrella que somia amb triomfar en l’apassionant món de l’espectacle. Serà llavors quan Jackson decideix ajudar la jove a impulsar la seva carrera i llançar-la a la fama, convertint-se en el seu mentor. Entre els dos naixerà una apassionada relació amorosa que es veurà enterbolida pel caràcter autodestructiu de Maine.

A continuació podeu veure la programació amb els quatre títols d’aquest cicle:

Comparteix