Sessió de cinema ‘CineXic’

112

Aquest dissabte a les 18.30 a l’auditori Cal Figueres dels Hostalets de Pierola es podrà seguir una nova sessió del CineXic amb capítol doble de la pel·lícula L’univers en miniatura de No-No. L’entrada és de 2€ i, en aquest cas, la projecció està recomanada per a nens i nenes a partir de 3 anys.

El dissabte 24 de febrer arriba una sessió doble de CineXic a l’auditori Cal Figueres amb l’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues que viuen a les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… Fins que passa alguna cosa. La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! Dues històries plenes d’emoció i humor, on els animals protagonistes que viuen envoltats de natura comparteixen moments d’amistat superant les adversitats amb alegria i enginy.

L’animació 3D de colors brillants i alegres simula la textura de la plastilina i la tècnica de l’stop-motion, fent que els personatges surtin de la pantalla i sembli que gairebé els podem tocar. Un petit univers vibrant i delirant!

Dissabte 24 de febrer 2024
L’univers en miniatura de No-No (+3 anys)
Auditori Cal Figueres
Entrada 2€ 18.30h

Notícia relacionada:
Programació del Cinexic 2024

Comparteix