Presentació de l’ordenança de civisme

781

El divendres 17 de febrer es va fer la presentació de l’ordenança de civisme que té l’objectiu de minimitzar les molèsties veïnals i el vandalisme i que preveu el Programa de Mesures Alternatives a la Sanció Econòmica (MASE).  La norma recull propostes fruit d’un procés participatiu previ. Retransmissió en diferit tot seguit.

Abans d’acabar el 2022, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va aprovar l’ordenança de civisme amb l’objectiu poder donar resposta també a les molèsties fruit d’actituds que van en contra de la convivència i de conscienciar la població de la despesa que representen els actes vandàlics. El procés d’aquesta ordenança ha comptat amb la participació oberta i recull un seguit de situacions que es consideren sancionables.

La presentació va servir per donar detalls de com s’actuarà davant les situacions previstes en el text, saber quines són les sancions, quines són les condicions per acollir-se al Programa de Mesures Alternatives a la Sanció Econòmica (MASE) i altres mesures com la campanya amb cartells informatius on es podrà veure quin és el cost de la reparació dels actes que constitueixin un desperfecte en l’espai públic.

Documentació relacionada:
Anunci definitiu Ordenança Civisme

Comparteix