Consulta prèvia a l’ordenança de civisme

737

L’Ajuntament publica un primer esborrany de la proposta d’ordenança de civisme i convivència ciutadana amb l’objectiu de regular actes que puguin causar malestar o danys i garantir un bon ús de l’espai i les instal·lacions públiques. En aquest punt s’obre un període de participació per aportar suggeriments i propostes que la puguin completar.

A exposició pública la proposta d’ordenança de civisme que l’actual govern municipal vol tirar endavant. Es tracta d’un document amb les principals situacions d’actituds incíviques que es poden donar al municipi i que estableix les conseqüències que van des de sancions econòmiques a prestacions substitutòries.

Aquest és un primer document de treball que pretén ser la base de l’ordenança que s’haurà d’aprovar en sessió plenària, per aquest motiu es convida a tota la ciutadania a participar-hi. Trobareu el full de proposta de suggeriment a la part final de l’anunci que es va publicar a l’e-tauler el passat 20 de setembre i que podeu consultar a continuació.

Podeu fer les vostres propostes lliurant el full annex a recepció de l’Ajuntament, emplenant una instància general a través de la seu electrònica o utilitzant l’apartat «Propostes civisme» a Foto-incidència de l’App municipal.

Comparteix