CLC: Primera sessió

99

L’àrea de Cultura recupera el Club de Lectura i Cinema després de la pandèmia amb el llibre ‘Tres llums’ de Claire Keegan que ja es pot adquirir al Biblio@ccés. La projecció de la pel·lícula que en va sortir el 2022, ‘The quiet girl’, es podrà veure el 23 de març a la 18.00 a Cal Batista amb un col·loqui moderat per Joan Millaret Valls.

Torna el Club de lectura i cinema amb la primera de les 6 sessions previstes per aquest 2024 amb el llibre original Foster (Tres llums) de l’escriptora Claire Keegan guardonat el 2009 amb el premi de narrativa irlandesa Davy Byrnes. Es tracta d’un relat molt suggeridor, d’una gran bellesa i una immensa fondària emocional, al voltant de la família, l’amor i la pèrdua. Una nena petita passa un estiu en una granja irlandesa amb uns pares d’acollida, sense saber quan tornarà a casa. Entre aquests estranys troba un afecte que fins aleshores no coneixia i descobreix un secret…

Les sessions per veure la pel·lícula es duran a terme en dissabte a les 18.00 a l’espai de Cal Batista (entrada pel c. Que no passa) i estaran dinamitzades per l’hostaletenc Joan Millaret Valls, reconegut per una àmplia trajectòria pel seu coneixement del món del cinema.

També és important remarcar que aquestes trobades són de lliure participació i que no és obligatori haver llegit el llibre per participar en el col·loqui posterior a la projecció.

Dissabte 23 de març (18.00)
The quiet girl (2022, Colm Beiréad)
Basada en el llibre ‘Les tres llums’ de Claire Keegan (exemplars disponibles al Biblio@ccés)

Comparteix