Comencen les obres del Centre de Serveis de la Gent Gran

1827

El passat dilluns, 29 de febrer, es va signar l’acte de replantejament per l’inici de les obres del nou Centre de Serveis a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola. Aquest edifici donarà servei al col·lectiu de la Gent Gran i entrarà en servei durant el segon semestre del 2016.

Amb aquest acte es van donar per iniciades les obres de construcció del nou edifici.

inici obres Centre de Serveis Gent granLes obres han començat pel rebaixament del terreny per tal d’anivellar i obtenir la posició òptima per bastir l’estructura arquitectònica. Posteriorment s’han plantejat els pous de fonamentació que permetran aixecar l’edifici amb total seguretat. Una vegada feta la fonamentació, durant les pròximes setmanes es començarà l’aixecament del conjunt arquitectònic.

IMG-20160303-WA0019L’execució del projecte va ser licitat per un preu de 550.046,4€ i el preu final d’adjudicació ha estat de 480.790.12€, és a dir, amb una baixa del 12,6%. En la decisió final per l’adjudicació s’ha valorat l’oferta econòmica així com d’altres aspectes com la millora en el termini d’execució, l’ampliació de la garantia o la quantia econòmica de les millores proposades.

Construccions Hostalets S.L, l’empresa encarregada de l’execució, preveu un termini per finalitzar la construcció de 4 mesos, és a dir, l’obra haurà de finalitzar durant el mes de juliol, tot i que el programa previst pot adequar-se a les necessitats diàries de l’execució.

Recordar que el Centre se situarà a la zona de l’antic escorxador i té com a objectiu centralitzar tots els serveis municipals i donar serveis especialitzats i suport a la gent gran dels Hostalets de Pierola.

Comparteix