Comissió tècnica sobre l’abocador

1135
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola activa les comissions d’informació i seguiment de l’abocador i l’Ecoparc 4 amb la reunió tècnica, aquest dijous, que comptava amb l’assistència de representants dels municipis de Masquefa, Esparreguera i Els Hostalets de Pierola, la plataforma ‘Tanquem l’abocador’ i els tècnics de les empreses explotadores.
La intenció de l’alcalde i regidor de Medi Ambient, Gerard Parcerisas, és obrir també la representació a Collbató i mantenir un seguiment transparent i participatiu amb respecte i bona sintonia. Va ser el to utilitzat en aquesta primera comissió de l’actual mandat on es va marcar el compromís de treballar conjuntament per fer un seguiment exhaustiu de les instal·lacions, conèixer el número d’avisos per males olors, estat de les aigües subterrànies i totes les incidències registrades pròpies de l’activitat de l’abocador i l’Ecoparc 4.
Està previst que aquest novembre hi hagi la comissió política, també amb Piera, on s’actualitzaran les dades de seguiment de les instal·lacions i els estatuts que entre altres característiques i condicions, ara mateix, estableix reunions cada 4 mesos.
Comparteix