Col·laboració amb la Comissió de Reis

434

Amb l’adaptació a la situació de la pandèmia, tant la visita del patge Txelín com la cavalcada de Reis s’ha d’ajustar a unes condicions diferents. Des de la Comissió de Reis es fa una crida al voluntariat major de 25 anys per protagonitzar els actes del diumenge 27 de desembre i el del 5 de gener. Us hi podeu apuntar del 16 al 18 de desembre a recepció de l’Ajuntament.

Els dos actes principals amb presència reial tindran lloc el diumenge 27 de desembre amb l’arribada del Patge Txelín a les 18.00, pels diferents carrers del poble, amb un seguiment estàtic, ja que no es permetrà seguir la comitiva. En principi, aquest serà el mateix format de la cavalcada dels Reis d’Orient prevista el 5 de gener.

Entre les persones interessades que s’hi apuntin es farà el sorteig a porta tancada, el dimarts 22 de desembre a les 13.30 a l’auditori Cal Figueres, per distribuir els 4 protagonistes de les dues jornades.

Us hi podeu apuntar presencialment a l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola o enviant les vostres dades (nom, edat i telèfon de contacte) a recepcio@elshostaetsdepierola.cat.

Comparteix