Commemoració del Dia de la Dona als Hostalets de Pierola

1982

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona, i com cada any, els Hostalets de Pierola commemorem aquesta data tan important.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha organitzat un programa d’activitats i esdeveniments per celebrar aquesta data i a la vegada treballar i reflexionar sobre sobre la igualtat entre gèneres en les nostres comunitats.

El programa és el següent:

Diumenge, 6 de març: 

18.00h. Xerrada col·loqui: Boig per tu!                                                                   L’imaginari de l’amor i la violència a través de la música. A càrrec de Brigitte
Vasallo, professora del màster de gènere i comunicació a l’UAB, periodista i escriptora molt vinculada a projectes relacionats amb les dones.

19.00h. Exposició: «Violència masclista en la parella: Desmuntem mites?». Exposició facilitada per l’Institut Català de la Dona.
Com a cloenda se servirà un petit refrigeri commemoratiu de la diada.

Dimarts, 8 de març:

20.30h. Projecció de la pel·lícula Les Sufragistes.                                                   Estrena sobre la lluita de les primeres dones per aconseguir el dret a votar. Breu presentació i comentari a càrrec de Joan Millaret.

Tots els actes són gratuïts i se celebren a l’auditori de Cal Figueres.

Declaració institucional del 8 de maig.

Comparteix