Commemoració hostaletenca a les dones

1110

Els Hostalets de Pierola commemora el Dia Internacional de les Dones amb actes del 8 al 10 de març i amb la implicació de diverses entitats i un acte central diumenge a l’Auditori Cal Figueres amb la presentació de les pròximes actuacions de l’Associació de Dones local.

El passat divendres 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, van començar els actes de commemoració amb l’Espai de debat sobre el feminisme. A mig matí va tenir lloc la pintada del mural al carrer Prat de la Riba que, en principi, no estava recollit en el programa d’actes i que va comptar amb la col·laboració de l’associació de Dones de Piera.

El Punt Jove va ser protagonista també de la jornada amb el Teatre Fòrum a l’espai cultural de Cal Batista que va servir per posar de manifest diferents aspectes sobre la igualtat de gènere. En aquest sentit van continuar les propostes del programa amb la projecció, al vespre, de la pel·lícula ‘Colette’ amb una presentació i comentaris de Joan Millaret.

Per altra banda, dissabte al matí a la placeta es va poder veure l’exposició a l’aire lliure de relats i obres diverses i recitals de dones d’arreu del món. Un espai que va servir també per reflexionar i recitar alguns dels textos en qüestió.

Diumenge a la tarda, l’acte central del programa va rebre una bona resposta de públic a l’Auditori de Cal Figueres amb una mirada crítica sobre la situació de les dones dels Hostalets de Pierola el segle passat, presentació d’activitats de l’Associació de Dones local, espectacle de màgia, exposició i refrigeri per als assistents.

Podeu veure més imatges prement en aquest enllaç.

Comparteix