Compostatge a casa

212

Fer-se el compostatge a casa representa un estalvi del 20% en la taxa d’escombraries. Actualment, mig centenar d’habitatges del municipi estan dins del programa que, en les darreres setmanes ha comptat amb un seguiment per comprovar-ne el bon ús i resoldre els dubtes que puguin tenir els usuaris. 

Al llarg de les darreres setmanes s’està portant a terme el seguiment dels compostadors que es van entregar durant la campanya del porta a porta, amb els que els veïns i veïnes poden gestionar la fracció orgànica dels residus que generen a casa.

La tècnica de l’empresa contractada fa una visita personalitzada a tots els compostaires i els assessora en el maneig del compostador, analitza l’estat de maduresa, la temperatura i resol els dubtes que puguin tenir els participants.També els informa de la bonificació del 20% en la taxa d’escombraries si se’n fa un bon ús.
.
Actualment, els Hostalets de Pierola compta amb 50 participants en el programa de compostatge. Una xifra que pot augmentar a partir del taller, previst per al pròxim mes de març, dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en el tema.
Comparteix