Comunicat de la Guàrdia Municipal

3880
Coincidint amb el començament de la Fase 1 del desconfinament, el cos de la Guàrdia Municipal dels Hostalets de Pierola, a través del seu cap, Xavier Lozano, fa un resum d’un dels episodis més complicats i durs de la història recent. Les felicitacions als infants i el suport en casos excepcionals per garantir la seguretat de tots els han fet sentir molt a prop del veïnat.
.
Després de dos mesos sembla que el més dur ja ha passat i el missatge, però, continua sent el de no abaixar la guàrdia. Han estat dies especialment tristos per a moltes famílies del municipi i ha representat un gran esforç per part de tothom. Ara, coincidint amb les mesures de desconfinament i de menys limitacions de moviment, la Guàrdia Municipal vol agrair l’actitud dels veïns dels Hostalets de Pierola i transmetre la satisfacció per part de tot el cos per la feina feta. Al llarg dels pròxims dies es deixaran de fer les felicitacions als infants en una iniciativa que també ha rebut una molt bona resposta: Una quinzena de nens i nenes han tingut un petit homenatge el dia del seu aniversari.
La carta del cap de la Guàrdia Municipal, que podeu llegir a continuació, acaba amb un agraïment a tota la població que ha demostrat ser una comunitat solidària i que ha col·laborat en tot moment.
Comparteix