Torna la música a l’Auditori

1013

Diumenge, 20 de setembre a les 19.00, es reprèn el cicle d’actuacions que organitzen els Amics de la Música dels Hostalets de Pierola amb l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48. El 139è concert es podrà viure a l’Auditori Cal Figueres amb una disponibilitat del 50% de l’aforament habitual i control d’accés amb dades i temperatura dels assistents.

Programada per diumenge l’actuació de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, dirigida des del violí concertino per Quim Térmens, que presentaran el seu espectacle ‘Colors d’Europa’ amb una selecció d’autors que mostren la diversitat i la riquesa cultural del nostre continent.

Pel que fa a la seguretat en resposta a la pandèmia hi haurà control d’accés (anotació de nom, telèfon de contacte i població), desinfecció amb gel hidroalcohòlic i presa de temperatura. L’aforament quedarà limitat al 50% i caldrà portar mascareta en tot moment.
L’inici del concert, que tindrà lloc a l’Auditori Cal Figueres, està previst a les 19.00 i el cost de l’entrada és de 10€. Des de l’organització es demana que l’assistència es faci amb temps per evitar que l’acte s’endarrereixi sobre l’horari marcat.
Comparteix