Nou concert dels Amics de la Música amb el Cor de Cambra de Granollers

876

L’Associació dels Amics de la Música dels Hostalets de Pierola presenta el nou concert que se celebrarà aquest diumenge 12 de febrer amb el Cor de Cambra de Granollers com a protagonista.

L’Auditori de Cal Figueres acollirà diumenge vinent, 12 de febrer a les 18h, el concert del Cor de Cambra de Granollers, dirigit pel director Josep Vila i Jover. Interpretaran un conjunt de peces populars d’arreu d’Europa.

Cor de Cambra de Granollers

Neix el 1996 amb l’escola de música creada aquell mateix any en el marc de la Societat Coral Amics de la Unió, entitat dedicada des de 1877 a la promoció i difusió de la música coral.

El seu repertori és molt ampli i comprèn obres de diversos gèneres, èpoques i estils: polifonia religiosa i profana, barroc, classicisme, romanticisme, música contemporània i cançons tradicionals d’arreu del món. El cor ofereix de forma regular cada temporada, tres produccions l’any, una amb l’Orquestra de Cambra de Granollers, una dins la programació de música del Teatre Auditori de Granollers i la tercera dins el cicle ‘La música del cel’, organitzat per l’església de Sant Esteve de Granollers.

El Cor de Cambra de Granollers ha participat en diversos festivals internacionals de cant coral tan a l’Estat espanyol com a diversos països d’Europa, ha col·laborat amb formacions com l’OBC o l’OSV i ha treballat sota la direcció d’Álvaro Albiach, Robert King, Manel Valdivieso, Christian Grube, Xavier Puig, Salvador Brotons o Edmon Colomer entre d’altres.

Des de la seva formació és dirigit per Josep Vila i Jover.

Josep Vila i Jover

Neix a Granollers el 1970, realitza els seus estudis de cant i piano al Conservatori Municipal Josep M. Ruera de Granollers.

Treballa direcció coral amb els mestres Enric Ribó, Manel Cabero, Conxita Garcia i el mestre alemany Christian Grube.

Actualment és director del Cor de Cambra del Vallès Oriental, del Cor Infantil Amics de la Unió. Obté diversos premis en concursos de Cant Coral i participa en diversos festivals internacionals a Catalunya, Espanya i Europa. Des de 2009 dirigeix el Cor de Cambra de Granollers, resident al Teatre Auditori de Granollers.

Sota la seva direcció els cors esmentats han portat a terme nombrosos enregistraments i han participat en festivals i certàmens internacionals obtenint diversos guardons.

Programa previst:

Comparteix